seo-powersuite

SEO Powersuite

seo-powersuite

Πως το SEO Powersuite θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την κατάταξη της ιστοσελίδας σας

Είναι γνωστό πως το διαδίκτυο αυξάνεται συνεχώς και έτσι ραγδαία αυξάνονται και οι ανταγωνιστές σας. Πριν ξεκινήσετε να βελτιώνετε την ιστοσελίδα σας καλό θα ήταν να γνωρίζετε την ήδη υπάρχουσα θέση σας στις μηχανές αναζήτησης και φυσικά την θέση που κατέχουν οι ανταγωνιστές σας.

Για να κάνετε κάτι τέτοιο η πιο σωστή λύση είναι η χρήση ενός SEO Software που ονομάζεται SEO PowerSuite το οποίο είναι σε θέση να σας εμφανίσει την πραγματική σας θέση στις μηχανές αναζήτησης. Σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε τεχνικές SEO το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να σας αναλύσει τις αλλαγές μετά από αυτές.

Τι είναι ουσιαστικά το SEO Powersuite

Όταν μιλάμε για το SEO Powersuite εννοούμε μια σουίτα SEO που αποτελείται από τέσσερα προγράμματα. Ωστόσο, το εργαλείο που θα σας απασχολήσει περισσότερο και θα σας χρησιμεύσει για την εύρεση της σειράς κατάταξης είναι το Rank Tracker το οποίο μπορούμε να πούμε πως είναι εύκολα στη χρήση.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνδέεται με το λογαριασμό Google Analytics και Google Adwords ώστε να σας δώσει τις μηνιαίες αναζητήσεις για κάθε λέξη κλειδί που σχετίζεται με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας καθώς επίσης να σας προτείνει βελτιωμένες λύσεις για λέξεις κλειδιά.

Πόσο εύκολο είναι στην χρήση του;

Όπως θα δείτε παρακάτω το συγκεκριμένο πρόγραμμα Rank Tracker είναι αρκετά απλό ώστε να το χρησιμοποιήσει και κάποιος χρήστης ο οποίος δεν είναι αρκετά εξοικειωμένος με την τεχνολογία, ωστόσο, επιθυμεί να έχει τον έλεγχο της πορείας της ιστοσελίδας του.

seo-powersuite

Αφού πληκτρολογήσετε την διεύθυνση του site ανοίγοντας το πρόγραμμα, στην συνέχεια θα σας ζητηθεί να εισάγετε και μερικές λέξεις κλειδιά τις οποίες πιστεύετε πως θα αναζητήσουν οι επισκέπτες ώστε να καταλήξουν στην δική σας ιστοσελίδα.

Στην συνέχεια αφού γίνει μια σύντομη αναζήτηση τότε θα λάβετε σαν αποτέλεσμα έναν πίνακα όπως παρακάτω.

seo-powersuite-apotelesmata

Για κάθε λέξη κλειδί αντιστοιχεί μια στήλη με έναν αριθμό. Ο συγκεκριμένος αριθμός δείχνει την κατάταξη σας για ορισμένες μηχανές αναζήτησης.

Τώρα είστε σε θέση να γνωρίζετε με αντικειμενικό τρόπο πόσο καλά πάει το site σας γιατί σίγουρα αν εμφανίζεται για σχετικές λέξεις κλειδιά πολύ χαμηλά δεν θα έχετε την ανάλογη επισκεψιμότητα όπως θα είχατε σε περίπτωση που βρισκόταν στην πρώτη σελίδα της Google.

Έτσι, μπορείτε να μελετήσετε και την πορεία των ανταγωνιστών σας και να λάβετε ιδέες για ανάλογες κινήσεις και στατηγικές SEO.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε SEO Powersuite

Πολλές φορές ίσως ακούσετε από κάποιους πως δεν χρειάζεστε κάποιο πρόγραμμα για να βρείτε την κατάταξή σας με βάση τις λέξεις κλειδιά αφού με μια απλή αναζήτηση στη Google θα πάρετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο μπορούμε να πούμε πως δεν ισχύει αφού δεν είναι αντικειμενικός τρόπος. Αυτό συμβαίνει αφού η Google επιστρέφει αποτελέσματα αναζήτησης κάθε φορά με βάση τα cookies τα οποία μαρτυρούν τι αναζητήσεις έχετε κάνει στο παρελθόν.

Σε περίπτωση που δεν έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας στη Google τα αποτελέσματα αναζήτησης επηρεάζονται από πάρα πολλούς υποκειμενικούς παράγοντες όπως η γεωγραφική σας θέση, το τοπικό SEO, και τα cookies που κρατάει ο browser στην μνήμη του.

Πως η ανάλυση SEO θα σας βοηθήσει με το site σας

Ο ανταγωνισμός στην σημερινή εποχή που το διαδίκτυο έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις είναι εμφανής. Πριν ξεκινήσετε μία καμπάνια για SEO θα πρέπει να κάνετε ανάλυση του ανταγωνισμού σας. Για να γίνει αυτό πρέπει να ασχοληθείτε και εσείς σοβαρά και ουσιαστικά.

Ο ιδανικός τρόπος είναι μέσω του SEO Powersuite του προγράμματος το οποίο έχει πάρει την θέση της παλιάς μεθόδου ανάλυσης με φύλλα excel.

Μπορείτε πλέον να βρείτε και να αντιμετωπίσετε τους ανταγωνιστές σας με εύκολο και γρήγορο τρόπο χωρίς να ταλαιπωρηθείτε!

Δείτε περισσότερα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *