lefta-sto-internet-5

Δωρεάν οδηγός: Βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ!

Η νούμερο ένα αναζήτηση στη μηχανή αναζήτησης της Google από την άποψη του ενδιαφέροντος δεν είναι άλλη από το βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ.

Πολλοί από εσάς ίσως να μην το έχετε σκεφτεί και να σας φαίνεται απίστευτο ή μακρινό όνειρο, αλλά μιλάμε για το σήμερα, το 2013, το 2014 και για μια χώρα την Ελλάδα και συγκεκριμένα για μια επαρχιακή πόλη ή χωριό. Δεν έχει σημασία άμα ζείτε στην Αθήνα ή σε ένα ακριτικό απομονωμένο χωρίο που δεν έχει επαφή με τον άλλο κόσμο. Το να βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ είναι σήμερα πραγματικότητα και το θέμα είναι πως μπορείτε εσείς να ξεκινήσετε να βγάζετε χρήματα σήμερα.

Κατά καιρούς διάφορες ιστοσελίδες, blogs και ηλεκτρονικές εφημερίδες δημοσιεύουν άρθρα στο ίντερνετ για το πως να βγάλτε λεφτά στο ίντερνετ:

Το θέμα δεν είναι να βγάλω λεφτά με κάποιο τρικ, αλλά να χτίσω ένα κερδοφόρο blog, μια επικερδή επιχείρηση στο ίντερνετ.

Πως Ξεκίνησα Να Βγάζω Λεφτά Από Το Ίντερνετ το 2000

Ποιος Είμαι

 Περίπου στο 2000, στη σκοτεινή εποχή ακόμα του ίντερνετ, ξεκίνησα μια επιχείρηση κατασκευής ιστοσελίδων και εφαρμογών Ίντερνετ. Μόλις είχα αποφοιτήσει από ένα πανεπιστήμιο στο Λονδίνο σε ένα αντικείμενο άσχετο από το ίντερνετ. Βλέπετε είχα σπουδάσει χρηματοοικονομική και λογιστική και δεν είχα ιδέα από προγραμματισμό και πληροφορική. Όμως λόγω της κρίσης του χρηματιστηρίου του 2000 δεν μπορούσα να βρω δουλειά στον τομέα μου-σας θυμίζει κάτι;- Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση κατάφερα να πετύχω στην δική μου επιχείρηση και να βγάλω λεφτά από το Ίντερνετ. Σε τέσσερα περίπου χρόνια κατάφερα και αγόρασα 2 αυτοκίνητα -το ένα έριξα κατά λάθος στο γκρεμό- και ένα οικόπεδο στην Πορταριά Πηλίου. paramarketing-blog-welcome

Μάθετε περισσότερα για μένα

Πως Θα Ξεκινήσετε Να Βγάλτε Λεφτά Εσείς Από Το Ίντερνετ

θα εγγραφείτε στις ενημερώσεις της ιστοσελίδας μου, -είναι εντελώς δωρεάν- και θα κατεβάσετε τον πλήρη οδηγό Πως Να Βγάλτε Λεφτά Από Το Ίντερνετ. Θα σας διδάξω ένα απλό βήμα-βήμα σύστημα για να μπορέσετε να βγάλτε χρήματα και να απολαύσετε τις χαρές και τα οφέλη του Internet lifestyle!

Σκοπός του οδηγού

Αυτός ο οδηγός  είναι το σημείο εκκίνησης για ένα ταξίδι στον ηλεκτρονικό επιχειρηματικό κόσμο και θα σας εφοδιάσει με πρακτικές γνώσεις για να επιτύχετε τρεις βασικούς στόχους:

 1. Να τονίσει τις ποιο πολύτιμες και πιο σχετικές πηγές που βρίσκονται σε αυτό το site για να ξεκινήσετε τη δική σας έξυπνη ηλεκτρονική επιχείρηση
 2. Να σας οδηγήσει μέσω της πιο σύντομης διαδρομής στο στόχο σας, αποφεύγοντας τις παιδικές αρρώστιες και τα λάθη των πρωτάρηδων και
 3. Να σας δώσει ένα απλό πλάνο δράσης για να πετύχετε αληθινά και διαρκή αποτελέσματα. Με άλλα λόγια να αποκτήσετε παθητικά εισοδήματα από το ίντερνετ.

Τι θα μάθετε

Στον οδηγό Βγάλτε Λεφτά Από Το Ίντερνετ θα μάθετε τα παρακάτω 5 βασικά πράγματα:

 1. Να βρίσκετε ακριβώς τι ανάγκες ή κενά έχει η αγορά σήμερα και να μάθετε τι ψάχνουν οι υποψήφιοι αγοραστές στις μηχανές αναζήτησης για να καλύψουν αυτήν την ανάγκη.
 2. Να Φτιάχνετε μια ιστοσελίδα ή blog που είναι γεμάτη με σχετικό περιεχόμενο που βοηθάει τους ανθρώπους να καλύψουν αυτήν την ανάγκη.
 3. Να οδηγήστε επισκέπτες στη σελίδα σας και μετατρέψτε αυτούς σε συνδρομητές στα ηλεκτρονικά σας νέα ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας. Με άλλα λόγια να γραφτούνε στη λίστα σας.
 4. Να ξεκινήστε να Βγάλτε Λεφτά από το κοινό σας χρησιμοποιώντας τη διαφήμιση, το ίντερνετ μάρκετινγκ, το συνεργατικό μάρκετινγκ (affiliate marketing) το δικτυακό μάρκετινγκ ή και ακόμα πουλώντας τα δικά σας προϊόντα και υπηρεσίες.
 5. Να βελτιστοποιήστε και αυτοματοποιήστε την όλη διαδικασία μάρκετινγκ, ούτως ώστε να μην χρειάζεται να εργάζεστε ολημερίς για να κρατάτε την επιχείρησή σας ανοικτή. Έτσι θα έχετε όλον τον ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείτε με αυτό που σας αρέσει, να κάνετε ταξίδια, να περνάτε χρόνο με την οικογένειά σας και να έχετε τα χρήματα για να το πετύχετε.

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για προώθηση ιστοσελίδας

ZITISTE-PROSFORA-SEO

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

SEO-NEWSLETTER

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

EGGRAFI MATHIMATA SEO

Βγάλτε Λεφτά Από Το Ίντερνετ – Πηγές

 1. Βγάλτε Λεφτά Από Το Facebook
 2. Βγάλτε λεφτά από τα social media
 3. Βγάλτε Λεφτά Από Τη Σελίδα Σας
 4. Βγάλτε Λεφτά Από Το Ίντερνετ με ένα e-shop
 5. Πώς Να Βγάλετε Χρήματα Από Το Ίντερνετ
 6. Πώς Να Μετατρέψετε Το Πάθος Σας Σε Επικερδή Επιχείρηση

2 thoughts on “Δωρεάν οδηγός: Βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *